Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Trenger du ny bil raskt? Vi har fortsatt lagerbiler til kampanjepris og med rask levering!

Rask levering

Koronaviruset har snudd den norske hverdagen på hodet. Produksjonen av nye biler blir i en periode påvirket av et driftsopphold hos våre fabrikker i Europa, men vi har biler tilgjengelig på lager.

Det betyr at vi kan tilby biler for utlevering når det passer for deg.

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester. I tråd med disse retningslinjer har vi vanlige åpningstider og den daglige driften er fortsatt i gang.

Vi har gode tilbud til de fleste av våre modeller. Så uansett om du er på jakt etter elektrisk bil, ladbar hybrid, stasjonsvogn, SUV eller liten bybil så kan vi friste med gode priser. Sjekk om vi har bilen som passer deg og ditt behov!

 

se våre lagerbiler

Passat GTE

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep som reduserer smittefare og behovet for fysisk kontakt hos oss. Les mer om dette her.

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.05.2020 eller så lenge lageret rekker. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om at lagerbiler kan være utsolgt, eventuelle feil, endringer og avvik.