Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Bilsenteret Namsos får du alt du trenger til bilen din

Bilsenteret Namsos tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger en vanlig service, EU-kontroll eller uhellet har vært ute og bilen din må repareres. Vi hjelper deg med frontruteskift og dekkskift, samt at vi har et eget dekkhotell slik at dekkene dine holder seg optimale til neste sesong. Hos Bilsenteret Namsos finner du også et stort utvalg av tilbehør til Volkswagen, enten du er på jakt etter ny skiboks eller bilstol.

Vi setter deg som kunde i fokus ved at vi er oppmerksomme, imøtekommende og hyggelig mot alle som kommer inn døra hos oss. Vi jobber alltid mot å levere det du ønsker av oss slik at du forblir en fornøyd kunde av Volkswagen.

Bilsenteret Namsos ble etablert i 1992, og deretter flyttet vi til nye moderne lokaler på Spillum i 2007. Vi er 20 ansatte og omsetter for 165 millioner kroner.

Velkommen til Bilsenteret Namsos!

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    08:00 - 16:30

Delelager

  • Mandag - Fredag
    08:00 - 16:00

Verksted

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:30
Se åpningstider for andre avdelinger ››