Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Bilsenteret Namsos

Bilsenteret Namsos tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll eller har behov for å få utført ulike reparasjoner på din Volkswagen. Vi hjelper deg også hvis du trenger frontruteskift eller dekkskift. I tillegg har vi et eget dekkhotell hvor vi lagrer dekkene dine under optimale forhold for at de skal holde seg i god stand til neste sesong. Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt så kan vi hjelpe deg.

Vi er et merkeverksted for Volkswagen som har lang erfaring med merkevaren. Hos oss treffer du serviceinnstilte og kompetente ansatte som alltid har tid til deg. Våre ansatte har god kompetanse og kursing på Volkswagen fra fabrikken. Vi bruker alltid originale bildeler fra Volkswagen, og dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg har vi alt spesialverktøy som trengs for å gjøre den beste jobben, samt at vi har konkurransedyktige priser på våre tjenester og tilbehør.

Velkommen til oss!